Wednesday, 31 July 2013

Wonder Glow Gold...



Assalamualaikum


Hye..hye..hye cayang cayang sekalian....pepagi nie dok menulis sebab nak share ngan korang satu produk skincare yang best sangat-sangat!! (haa + muka excited giler.....). Aku pakai produk nie dah dua bulan lebih gak laa.....mula-mula takut jugak..takut tak sesuai ngan kulit aku nie haa.

Tapi.....lepas 3 hari macam tue laa aku pakai skincare tue aku dah rasa dan nampak sendiri perubahan dia..aku nie kulit time tue memang sunburn tahap dewa laa an..sebab pegi PLKN tue haa.
So, memang gelap tak sekata dan agak teruk sikit laa kulit aku..aku pakai macam-macam tak jalan..last aku dok meng-online Facebook...(hoi ada ke perkataan tue)..haa aku terjumpa pasal nie.


Taadaaaa!!...nie laa produknye yang aku pakai..Wonder Glow. Owner FB tue nama dia Nur Amirah..tqtqtq!
aku tengok dia pown memang cantekss sesangat an kulit tue yang terpukau sat tue..
Tanya punya tanya dia suggest aku test yang nie...so beli laa aku alah nie.

Time sampai parcel nie kat tangan aku...tak tunggu pe laa an..terus buka ngan rakusnya..hahaha
Buka tengok kotak je aku da excited sebab shomel laa aii...suke! :)

Tapi sebelum pakai aku pegi kat En Google balik usha cara betul nak pakai benda nie...blog yang aku usha SINI . So so so...pada yang nak kulit cantik n flawless sesangat di hari raya nanti p laa usha produk tue.



Thank you for reading this entry yaww!

No comments:

Post a Comment